NBA

Bojana Bogdanovića jedan poraz dijeli od kraja sezone

Foto: Getty Images / Guliver Images

JOŠ tri utakmice NBA doigravanja odigrane su sinoć, a u akciji je ponovno bio najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Njegovi Indiana Pacers izgubili su i treću utakmicu zaredom od Boston Celticsa. Ovoga puta Boston je slavio u Indiani 104:96 i sada je jednu pobjedu od prolaska u konferencijsko polufinale.

Bogdanović nije imao najbolju večer. Proveo je čak 40 minuta na parketu, zabio je 15 poena uz 5 skokova i 4 asistencije, ali loše je šutirao iz igre, samo 6-17. Celticsi su većinu susreta kontrolirali događanja na parketu, najveća prednost u jednom trenutku iznosila je 15 poena razlike, i na kraju su zasluženo slavili.

Pacersi su još dobro odigrali kraj regularne sezone bez svog najboljeg igrača, ozlijeđenog Victora Oladipa, ali u doigravanju se vidi da ne mogu bez njega. Babi i Pacersima sada prijeti metla, odnosno situacija u kojoj mogu izgubiti seriju bez pobjede u ijednoj utakmici.

U preostale dvije play-off serije, Toronto je stigao do slavlja u Orlandu 98:93 i sada vodi 2:1 protiv Magica dok je Thunder kod kuće pobijedio Blazerse te tako uspio smanjiti zaostatak u seriji na 2:1.

Od sada nas možete pratiti i na Instagramu pod imenom @indexhr_sport. Objavljujemo zanimljive fotografije, montaže i analize iz svijeta sporta.

Pročitajte više