HNL

Bolesni Zekić propustio presicu. Pogledajte kako je njegov pomoćnik najavio Dinamo

Screenshot: NK Slaven Belupo TV

SLAVEN BELUPO sutra od 19:30 kod Dinama u Maksimiru igra utakmicu 11. kola SuperSport HNL-a. Konferenciju za medije uoči utakmice održao je pomoćni trener koprivničke momčadi Želimir Mešnjak. Glavni trener Zoran Zekić propustio ju je zbog bolesti. Odmah na početku presice Mešnjak se prisjetio prve ovosezonske utakmice Slavena i Dinama, u kojoj je momčad Ante Čačića slavila s 5:1.

"Osluškujući bilo javnosti, bilo je dosta negativnih komentara zbog načina na koji smo se prezentirali, da smo bili preotvoreni, no analiza je pokazala da smo sve golove primili na punu obranu. Možda smo bili otvoreniji nego što inače momčadi igraju protiv Dinama, no nismo išli grlom u jagode. Unatoč porazu, zahvaljujući gardu kakav smo imali, dobili smo sljedećih nekoliko utakmica, sveli smo te greške na najmanju moguću količinu tako da smo tom utakmicom profitirali", rekao je Mešnjak pa dodao:

"Prvi je cilj ostanak u ligi, ali kad ostvariš nešto što je iznad plana, bio bi lud da se zadovoljiš time. Nikakve europske ciljeve si ne postavljamo, ali da želimo i da ćemo pokušati ući u tu borbu, to je sigurno. Ambicije su sigurno porasle, to se ne može izbjeći. Igrači su živa materija koja čita i prati medije i u nekom su stanju euforije, ali kod nas je ta euforija stavljena pod kontrolu."

Pročitajte više