Borussia Dortmund mami Perišića Ligom prvaka

IVAN PERIŠIĆ ne prestaje privlačiti pozornost europskih klubova koji bi ga na ljeto željeli vidjeti u svojim redovima. Najnoviji na tom popisu je vodeći klub Bundeslige Borussia Dortmund koji želi pojačati momčad za sljedeću sezonu u kojoj će igrati Ligu prvaka, prvi put nakon 2002. godine.

Idealno pojačanje vide u Perišiću koji je za svoj Club Brugge ove sezone zabio 16 golova, a s 22 godine Dortmundu bi trebao biti garancija za budućnost.

Problem će Nijemci imati s Tottenhamom koji je također zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, a engleski mediji otkrili su kako je Redknapp spreman ponuditi 6 milijuna funti. I sam Perišić rekao je da je spreman za transfer na Otok. Naravno, Liga prvaka mogla bi biti ključan faktor u Perišićevoj odluci, a trenutno je gotovo sigurno da će najgledaniji bundesligaš osigurati izravan plasman. Tottenhamu još predstoji teška borba za jedno od prva četiri mjesta u Premierligi.

Perišić je tražen i u Francuskoj, gdje je već bio član Sochauxa, ali Lille i Monaco nisu dovoljno atraktivni da bi se vratio u Championnat.

Pročitajte više