Boysi dan nakon ludila protiv Rijeke napisali samo dvije rečenice

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

DINAMOVI navijači noćas su oko jedan sat na Maksimiru dočekali svoje ljubimce, koji su u velikom derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedili Rijeku na Rujevici 2:1. Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Rijeci na četiri boda prednosti tri kola prije kraja prvenstva i na korak je do obrane naslova prvaka.

 

Dan nakon velike pobjede Bad Blue Boysi uputili su poziv na još jedan navijački spektakl. Naime,  u Dvojci Doma Sportova u 19 sati Futsal Dinamo igra drugu utakmicu finala SuperSport HMNL-a protiv Olmissuma. Plavi imaju vodstvo od 1:0 u seriji, koje su izborili zahvaljujući dramatičnoj pobjedi u produžecima u petak. Podsjetimo, finalna serija igra se do tri pobjede, a iduće dvije utakmice na rasporedu su u Omišu. Utakmicu možete pratiti u prijenosu na programu MaxSport 1.

"U našem redu vožnje još su neke stanice... Večeras od 19 sati u Dvojci idemo po drugu pobjedu u finalnoj seriji!" napisali su Boysi na svojim kanalima. Riječ je o parafrazi pjesme Vlak do zemlje sreće, koju izvode Jura Stublić i Film.

Pročitajte više