COPA AMERICA

Brazilski izbornik: Messi koristi svoj ugled kako bi vršio pritisak

Foto: EPA

BRAZIL je sinoć u finalu Copa Americe pobijedio Peru 3:1 i tako osvojio deveti naslov južnoameričkog prvaka. Nakon utakmice najmanje se pričalo o nogometu, a glavni krivac za to svakako je Lionel Messi, koji je poslije utakmice Argentine i Brazila žestoko kritizirao suđenje, a ta rasprava i dalje traje. 

"Na ovoj Copi zvali su VAR za svako sranje, a prilikom dvije situacije kada su trebali biti penali za nas, nije ga bilo nigdje. Nevjerojatno! Nadam se da će CONMEBOL napraviti nešto da se to promijeni, ali mislim da se to neće dogoditi jer Brazilci drže sve u svojim rukama i nije se smjelo dogoditi da ispadnu", rekao je Messi, a Tite je odgovorio na te kritike. 

“Upravo taj kojeg i ja sam smatram nedodirljivim i vanzemaljcem, trebao bi pokazati malo više poštovanja nakon što izgubi”, rekao je brazilski stručnjak pa dodao: 

“Mi smo ti koji smo u nekoliko utakmica bili oštećeni od sudaca. Protiv Argentine smo igrali fer i pošteno cijelo vrijeme. Reći ću iskreno, on koristi svoj ugled kako bi vršio pritisak.”

Ipak, ustvrdio je nešto i u korist argentinskog genijalca:

“Nepravedno je isključen protiv Čileanaca. Medel je kriv za tu situaciju, Messi je trebao, u najgorem slučaju, dobiti žuti karton”, rekao je Tite. 

Pročitajte više