HRVATSKE RUKOMETAŠICE

Brončane rukometašice vratile se u rodne krajeve, Mamić zapalila baklju

BRONČANE hrvatske rukometašice jučer su zajedno stigle u Zagreb s Europskog prvenstva u Danskoj, a nakon dočeka na aerodromu dio njih se razbježao po cijeloj Hrvatskoj, vrativši se u svoje rodne krajeve.

Tamo je svaka od njih imala svoj vlastiti doček.

Blizanke Stela i Paula Posavec vratile su se u Strahoninec, malo mjesto pokraj Čakovca, gdje su ih dočekali obitelj, prijatelji i navijačka skupina Hantlari, pišu Međimurske novine

Foto: Međimurske novine

U Novom Vinodolskom gorjele su baklje, pucale petarde i udaralo se po navijačkim bubnjevima u Ulici kralja Zvonimira na dočeku kapetanice Katarine Ježić.

"Po prvi put u životu se ne osjećam loše kad trebam pričati ispred ljudi", rekla je Ježić obraćajući se navijačima s terase.

VIDEO: Tunera.info

Dvije reprezentativke nisu morale daleko putovati do svojih domova. Pričuvna golmanica Lucija Bešen stigla je kući u Sesvete.

"Zbog epidemioloških mjera nismo u zračnoj luci očekivale puno ljudi, na kraju je super ispalo, hvala svima. Ovih mjesec dana proletjelo je brzo uz ovakvu ekipu. Pamtit ću zajedništvo, Ćamiline igrice, kave i još svega toga", rekla je Bešen za RTL na proslavi s obitelji.

"Ovo stvarno nisam očekivala. Hvala svima. Meni je ovo najdraži dio", rekla je Josipa Mamić za 01portal stigavši u Dugo Selo, gdje je i sama zapalila baklju.

Pročitajte više