Caballero se pokazao kao pravi gospodin: Došao sam do Kepe i rekao mu par stvari

Foto: Guliver Image/Getty Images

GOLMAN CHELSEAJA Willy Caballero u jučerašnjoj pobjedi od 2:0 nad Tottenhamom startao je za londonsku momčad nakon dugo vremena. A sve zato što je prvi vratar Chelseaja, Kepa Arrizabalaga, napravio neviđenu glupost kad je odbio izaći iz igre na samom kraju utakmice protiv Cityja.

Naime, Maurizio Sarri je na kraju produžetaka želio u igru staviti Caballera, specijalista za penale, a mladi Španjolac uporno je odbijao izaći.

Kepa je pred cijelim svijetom srušio trenerov autoritet, ali i napravio nešto nezabilježeno - odbio napustiti teren kada je vidio svoj broj na semaforu četvrtog suca te zamjenu Caballera kako u niskom startu uz aut-liniju čeka ulazak u igru. 

Poput svog trenera kojeg je doveo do ludila, pri čemu je Sarri bacao stvari po klupi i bijesan otrčao u tunel Wembleyja, Kepa nakon blamaže prodaje priču da je sve bio tek "nesporazum". 

Sarri je odlučio da protiv Spursa Kepa završi na klupi pa je priliku od prve minute dobio iskusni Argentinac. Caballero je priznao da mu je Kepa dao podršku, ali se i on pokazao velikim gospodinom.

Caballero je rekao da je bio iznenađen kad je vidio da će igrati od prve minute i odmah je otišao do Kepe kako bi s njim popričao o tome.

"Istina je da mi je on dao podršku kad je čuo da ja branim. No kad je trener rekao da sam na golu, odmah sam prišao Kepi i dao mu savjet. Rekao sam mu da mora nastaviti maksimalno raditi i da se u karijeri događaju tako teške odluke, ali da na njih mora biti spreman. Jedan drugom smo podrška i to je jako važno", rekao je Caballero nakon utakmice.

Pročitajte više