LIGE PETICE

Calciomercato: Juventus je izdao Mandžukića. U njemu još ima vatre

Foto: EPA

PRIJE samo 18 mjeseci Mario Mandžukić bio je čovjek koji je oko vrata nosio srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva, a bio je i jedan od ključnih nogometaša Allegrijeva Juventusa. Činilo se da je nedodirljiv u prvih 11.

Samo nekoliko mjeseci kasnije situacija je postala puno lošija za njega, a posljednji događaj koji je Mandžukićevu karijeru zakucao u mjesto bio je dolazak Maurizija Sarrija u Juventus.

Ovog ljeta Mandžukić je odbio nekoliko ponuda, htio je spasiti karijeru u Torinu, ali nije uspio uvjeriti Sarrija da je dovoljno dobar da bi redovito dobivao minutažu. Postepeno je ispao iz kadra i sada traži izlaz.

Ostao je u klubu usprkos svemu

Već tri mjeseca trenira sam, odvojen od momčadi s kojom je nizao trofeje i koju je toliko puta spašavao. Ne izlazi po Torinu, potišten je i sada kada mu je popustio inat, spreman je za odlazak.

Povodom toga Calciomercato je objavio komentar njegove situacije u Torinu, a Talijani zaključuju sljedeće:

"Manchester United i Borussija Dortmund nisu ludi kad žele dovesti 33-godišnjeg Hrvata, u njemu još ima jako puno vatre i bit će dobra kupovina u siječnju. Njegov problem je što ga je Juventus izdao i pokazao nepoštovanje prema njegovoj velikoj karijeri. Zato će i otići", zaključuju novinari Calciomercata.

Pročitajte više