EUROPSKE LIGE

Camoranesi deklasirao Jakirovića i izbacio Maribor iz borbe za titulu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

TABOR SEŽANA je u 32. kolu slovenske Prve lige priredio iznenađenje i na domaćem terenu uvjerljivo savladao Maribor rezultatom 4:1.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Ovim porazom Mariboru su ostale samo teoretske šanse da obrani naslov prvaka, jer prvoplasirana Olimpija sada ima sedam bodova više, a do kraja su ostala samo četiri kola.

Nakon što je Peričić u sedmoj minuti pogodio za vodstvo Maribora, činilo se da će slovenski prvak bez većih problema doći do pobjede, ali već do odlaska na odmor bilo je 3:1 za domaćina.

Vjerojatni kraj nadanja za Maribor

Strijelci za Tabor u prvom poluvremenu bili su Grobry, Stevanović i Salkić. Konačnih 4:1 postavio je Sever u 56. minuti.

Momčad Tabora s klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Italije i nogometaš Juventusa Mauro Camoranesi, dok na klupi Maribora sjedi Sergej Jakirović, bivši trener Gorice.

Ovom pobjedom Tabor je napravio veliki korak u borbi za opstanak i sada ima šest bodova više od Triglava koji se nalazi na poziciji koja vodi u doigravanje za opstanak.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više