Campbellovi snovi: Capello će me pozvati u reprezentaciju iako igram u četvrtoj ligi

UNATOČ tomu što je član engleskog četvrtoligaša Notts Countyja i što već više od godine dana ne igra za englesku nogometnu reprezentaciju, Sol Campbell nada se pozivu za Svjetsko prvenstvo.

Nekad pouzdani centralni branič Gordoga Albiona potpisom za niželigaša i sa 35 godina života tjera na razmišljanje kako mu se profesionalna karijera primakla kraju. No, on tako ne misli.

"Volio bih pronaći svoje mjesto među putnicima za Južnoafričku Republiku, zašto ne? Pa, nije kao da ću sada prestati dobro igrati. A možda telefon zazvoni i ponudi mi se mjesto u reprezentaciji, takve se stvari događaju",  nada se bivši branič Tottenhama, Arsenala i Portsmoutha.

"Sjećam se kada su ljudi isto pričali o Davidu Beckhamu nakon što je otišao u Los Angeles Galaxy pa se vratio. A mislim da bi County i Galaxy odigrali izjednačenu utakmicu."

"Mogao sam ostati u Premier ligi odakle su me zvala tri kluba. Također, imao sam i neke pozive iz inozemstva, ali iz Countyja su inzistirali na mome dolasku i ja se dobro osjećam što sam došao ovdje", zaključio je Campbell.

Pročitajte više