TRANSFERI

Cannavaro na primjeru Perišića rekao koja je razlika između Italije i Engleske

Foto: EPA

LEGENDARNI talijanski nogometaš Fabio Cannavaro, danas trener bez angažmana, prokomentirao je stanje u Serie A i na primjeru odlaska Ivana Perišića iz Intera i talijanskog prvenstva u Tottenham i englesku Premier ligu pokazao da se Italija u ovom trenutku ne može nositi s platežnom moći najjačih klubova u Italiji i Španjolskoj.

Svjetski prvak s Italijom iz 2006., legenda Parme koja je nastupala i za Napoli, Inter i Juventus, a s Real Madridom osvojila dva španjolska prvenstva smatra da se talijanski klubovi u ovom trenutku ne mogu nadmetati s perjanicama nogometa u drugim najjačim europskim ligama.

"Perišićev odlazak u Premier ligu nije dobar znak. Klubovima u Serie A teško se nadmetati s klubovima iz Engleske ili Španjolske", rekao je Cannavaro koji nakon povratka iz Kine traži europski angažman.

"Želim se vratiti, no nisam u žurbi. Razgovarao sam s nekoliko klubova u Engleskoj i Španjolskoj, ali moram biti siguran u odluku. Ne radi se o novcu, moram osjetiti ambiciju u ostvarivanju ciljeva", rekao je.

Pročitajte više