Capello otpilio WAGs: Dosta je cirkusa, igrači će žene i djevojke na SP-u viđati samo dan nakon utakmice

JUTRO poslije velikog trijumfa nad Hrvatskom, engleski izbornik je u svom stilu zadržao visoku tenziju, pokazujući da nema opuštanja bez obzira na slavljeničko raspoloženje koje je preplavilo Englesku.

Odmah je poručio kako sljedećeg ljeta u Južnoj Africi neće dopustiti da njegovim izabranicima išta skreće pozornost s cilja: "U JAR dolazimo igrati a ne ići na izlet" misleći prije svega na posjete supruga i djevojaka u reprezentativnom kampu, grupcije koju su engleski tabloidi prozvali WAGs (Wives and Girlfriends).

Na SP-u 2006 promenada i show koji su priređivale nakinđurene izabranice engleskih igrača remetile su pripreme Engleza i privlačile previše medijske pozornosti, a pothvati Victorie Beckham i njenih "učenica" su kamp engleske reprezentacije u Baden-Badenu pretvorili u cirkus.

"U trening-kampu ćemo biti zajedno. Igrači će se moći vidjeti sa ženama i djevojkama ali samo na jedan dan poslije utakmice" jasno je poručio Capello.

On je poznat kao trener čvrste ruke, a kako već svi u Engleskoj smatraju izvjesnim da će njihova reprezentacija doći do finala, igrači su se pobojali da neće biti prisiljeni na celibat dug mjesec dana.

Pročitajte više