Cavsi nakon trenera izgubili i najboljeg igrača u rosteru

FOTO: EPA

CLEVELAND CAVALIERSI u eru poslije LeBrona Jamesa ušli su sa serijom od šest poraza u prvih šest kola. Danak tome platio je trener koji ih je 2016. godine odveo do šampionskog prstena Tyronn Lue, a danas su ostali i bez najvažnijeg kotačića u momčadi.

>>> Cavsi otpustili trenera koji ih je 2016. odveo do šampionskog prstena

Kevin Love izvan parketa bit će najmanje mjesec dana. Peterostruki All-Star posljednje dvije utakmice propustio je zbog ozljede nožnog prsta, a iako su se Cavsi nadali da će se brzo vratiti, bol je ipak prejak pa će Love morati na dulju rehabilitaciju, objavio je stručnjak za NBA Adrian Wojnarowski.

Love je u četiri ovosezonske utakmice prosječno postizao 19 poena uz 13,5 skokova i 3,5 asistencija po nastupu. Unatoč solidnom broju poena, nišanske sprave još nije naštimao pa je za dva ubacivao 32,3 %, dok za tri poena bilježi učinak od 29,2 %.

Također, u jeku ove informacije pojavile su se spekulacije da bi Cleveland mogao i razmijeniti Lovea kako bi se oslobodio njegovog bogatog ugovora od 120 milijuna dolara za sljedeće četiri godine. Navodno je u igri za njegov potpis samo Utah Jazz.

Pročitajte više