SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Červar uoči drugog kruga napravio izmjenu u momčadi, upada jedan od najboljih igrača

Screenshot (HRS)

HRVATSKA je dobila veliko pojačanje za drugi krug Svjetskog prvenstva, u momčad je upao Igor Karačić.

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša se oporavio od ozljede i uvršten je u sastav za nastavak prvenstva. 

"Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Bahreina, u sastav Hrvatske ulazi Igor Karačić dok iz sastava izlazi Janko Kević. Reprezentaciji će se u večernjim satima priključiti Matej Hrstić koji je na širem popisu igrača za Svjetsko prvenstvo", poručili su iz HRS-a.

Karačić je uoči prvenstva zaradio upalu preponske kosti. Iz predostrožnosti je propustio početak prvenstva. Sada je potpuno spreman za utakmice i Červaru će biti na raspolaganju već u četvrtak protiv Bahreina.

Karačić: Znaju i u mom klubu koliko Hrvatima znači reprezentacija

Karačić je jedva dobio dozvolu poljskog Kielcea za nastup na prvenstvu u Egiptu.

"Imao sam malo problema u klubu, ali na kraju sam dobio zeleno svjetlo. Znaju i oni koliko nama Hrvatima znači igranje za reprezentaciju. Nadam se da ćemo u ovim teškim trenucima donijeti malo radosti za Hrvatsku", rekao je Karačić po slijetanju u Egipat.

Červar na poziciji srednjeg vanjskog ima još Domagoja Duvnjaka. Luka Cindrić se zbog ozljede vratio u Zagreb, no nije isključeno da se pridruži reprezentaciji, a izbornik i dalje u momčad može vratiti Kevića koji je ostao u Egiptu.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više