CHELSEA ČEKA MADRIDSKOG GOLGETERA "Želim odrasti i jedva čekam obući plavi dres"

Foto: Getty Images / Guliver Image

TRANSFER dana dolazak je Alvara Morate u Chelsea. Španjolski napadač stiže u London iz Reala za 80 milijuna eura, čime će postati najskuplji igrač u povijesti kluba sa Stamford Bridgea, ali i najskuplji španjolski nogometaš.

On bi danas trebao stići u Englesku na liječničke preglede, nakon čega će potpisati petogodišnji ugovor vrijedan devet milijuna eura po sezoni.

"Jako sam sretan, uskoro ću biti u Chelseaju, klubu koji me oduvijek želio. Mogao sam ostati u Realu, ali želim odrasti i jedva čekam obući plavi dres i igrati utakmice za moj novi klub", rekao je Morata u razgovoru za Marcu.

Španjolac je prošle sezone ukupno odigrao 43 utakmice za momčad Zinedinea Zidanea i zabio 20 golova te upisao šest asistencija.

"Nisam razočaran zbog odlaska iz Reala, naprotiv. Osvojio sam četiri trofeja i želim se zahvaliti svima u klubu. Hvala Zinedine Zidaneu i svima ostalima. Želim im sve najbolje u sljedećoj sezoni", zaključio je Morata koji je bio blizu dolaska u Manchester United, ali se Jose Mourinho na kraju odlučio za Romelua Lukakua.

Pročitajte više