ABA LIGA

Cibona vratila miljenika navijača s kojim je osvojila naslov

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

CIBONA nastavlja slagati igrački kadar za iduću sezonu, a najnoviji potez joj je povratak Igora Marića, 34-godišnjeg krilnog igrača koji je Vukovima pomogao na putu do senzacionalnog naslova prvaka 2019. godine.

Rođeni Banjalučanin u Zagreb je stigao s obitelji 1992. kao sedmogodišnjak, a košarkašku karijeru započeo je u Dubravi. Prije prvog dolaska u Cibonu igrao je za Zabok, Svjetlost Brod, Šentjur, Maribor, Helios, Prievidzu i Košice, a ovu sezonu proveo je u USK Praha.

Vratili zagrebačkog dečka

"Izuzetno me veseli što smo vratili našeg zagrebačkog dečka. Igor je bio dio one pobjedničke ekipe u sezoni 2018./2019. i za njega nas vežu samo lijepe uspomene, kako na terenu tako i van njega", prokomentirao je povratak miljenika navijača direktor Domagoj Čavlović.

"Sretan sam što sam potpisao novi ugovor s Cibonom i što se vraćam u Zagreb obući Cibonin dres. Veseli me nova sezona, pogotovo to što ove godine imamo dosta novih mladih igrača. Bit će užitak raditi. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve i imati uspješnu sezonu. Također se nadam da će ova situacija s koronom što prije završiti i da će se navijači vratiti na tribine i podržavati nas u što većem broju", rekao je Marić, a prenosi službena stranica Cibone.

Stigao Krajina, najzvučnije prinove 21-godišnjaci

Jučer je Cibona potpisala ugovor s 29-godišnjim Kristijanom Krajinom, centrom rođenim u Osijeku, koji je nakon povratka s američkog sveučilišta Mount St. Mary igrao u Šibeniku, Zadru, Latviji i Rumunjskoj.

Već ranije je zagrebački klub doveo dva ponajbolja hrvatska igrača 1999. godišta, Tonija Nakića iz Šibenika i Matea Drežnjaka iz Širokog.

Pročitajte više