Najdraži neprijatelji nerazdvojni i na odmoru: Ronaldo i Messi usidrili jahte jedan pored drugog

Montaža: Index

CRISTIANO RONALDO i Leo Messi cijelu sezonu bore se cijelu sezonu na nogometnim travnjacima i jedina prilika da malo zaborave jedan na drugog su im godišnji odmori, no sudbina im nije dozvolila da se razdvoje čak ni kad je nogometna sezona gotova.

Naime, obojica su nakon napornih godina u klubu i reprezentaciji pobjegli na odmor sa svojim obiteljima. Ukrcali su svoje najmilije na jahte i zaputili se na plovidbu po Sredozemnom moru, ali u Marini Botafoch na Ibizi dočekalo ih je iznenađenje. Leo Messi uplovio je nešto ranije sa svojim brodom i s obitelji se opuštao na palubi, obožavatelji su ga primijetili i pripremili sačekušu kako bi uhvatili fotografiju s Barcinim superstarom, a u tom trenutku pojavio se crni automobil na ulasku u marinu.

Uskoro je iz njega provirio Cristiano Ronaldo glavom i bradom, tvrde očevici, no da stvar bude još zanimljivija, unajmio je jahtu koja je parkirana dva veza od Messijeve, razdvajalo ih je svega desetak metara, vezali su se praktički jedan kraj drugog. Nažalost, do povijesne fotografije i susreta dvojice sportskih rivala ipak nije došlo jer je Ronaldo, umoran od proslave naslova europskog prvaka, odmah isplovio s obitelji na pučinu, a Messi, supruga Antonella i djeca ostali su odmarati u marini na Ibizi.

 

Pročitajte više