Ćiro "poludio" i zaprijetio igračima izbacivanjem iz momčadi

NOVI trener Hajduka, Miroslav Ćiro Blažević, najozbiljnije je počeo uvoditi čeličnu disciplinu u svlačionicu "Bilih". Iako mnogi njegove istupe doživljavaju kao glumatanje pred novinarima, čini se da je ovaj put Ćiro mrtav-ozbiljan.

Naime, u nedjelju je točno u podne pozvao igrače na sastanak, te im održao bukvicu, pri čemu je Ćiro od igrača ultimativno zahtijevao ozbiljnost i maksimalnu koncentraciju na zadatak – obranu naslova prvaka i pohod na Europu.

"Rekao sam igračima – od mene nećete napraviti nesretnog starca. Da me u Splitu bacaju u more, da me napucavaju nogom u guzicu i viču "Ćiro, pederu!". Zbog koga? Zbog vas! E, to neće proći." - ljutio se Ćiro, te poručio igračima koji nisu spremni dati apsolutno sve od sebe da odmah napuste pripreme.

"Ako im nakon ovog sastanka nije sve razjašnjeno, onda nikad neće ni biti. Odavno nisam vidio šefa u ovakvoj formi." - komentirao je sportski direktor Igor Štimac Ćirin istup pred igračima.

"Samo me Mađari zanimaju, isključivo mislim o toj utakmici. Zato ću iz momčadi izbaciti sve one koji zagađuju atmosferu. Za sada dobivam neke sumnje, stižu mi glasine, ali još nisam uočio niti jednog igrača kojeg bi trebao udaljiti s priprema. Čekam njihovu pogrešku, tada se neću ustručavati nekoga poslati kući." - kazao je Ćiro, a prenose Sportske novosti.

"Ćirohito" je posebno izdvojio dva igrača, Grgurovića i Kranjčara. S ovim prvim je Ćiro imao manjih problema, dok je Kranjčara javno pohvalio pred svima.

"Pratio sam Grgurovića na sastanku, ali nije mi dao šansu za nikakvu sugestiju. S druge strane, pred svima sam čestitao Niki Kranjčaru. Treba javno reći, zaslužio je sve pohvale za brzu adaptaciju u ovoj sredini." - dodao je trener Hajduka.

Nije Ćiro zaboravio "oplesti" po Dinamu, pa je tako ustvrdio da je bolivijski reprezentativac Diego Cabrera – nikakav igrač, te nastavio glorificirati Hajduk u odnosu na Dinamo.

"Mi smo šampioni, a oni su sedmi. Kakav bih ja bio demagog da kažem kako je Dinamo veći klub od prvaka." - zaključio je Ćiro.

Pročitajte više