PONUDA DA VAM SE ZAVRTI City ruši svjetski rekord za čudesnog klinca

Foto: Getty Images / Guliver Image

ČUDO od djeteta i najveći talent talijanskog nogometa mogao bi napustiti Serie A sa svega 18 godina. U pitanju je nevjerojatni vratar Milana, Gianluigi Donnarumma, kojeg želi pola Europe. Juventus je pokušavao, no Gigio je nedavno usred Torina poljubio grb Milana i time pokazao što misli o mogućem prelasku kod Stare dame. 

No, s obzirom na to da Milan još uvijek čeka nove kineske vlasnike, Donnarumma još nije potpisao ugovor s klubom sa San Sira. Ipak, Milan je i dalje glavni u cijeloj priči, iako je menadžer vratara, Mino Raiola, već nekoliko puta poručio kako bi Donnarumma mogao otići ako momčad ne bude kvalitetnija u budućnosti.

A Sky Sport lansirao je pravu transfer bombu. Prema informaciji talijanske televizije, Manchester City i Pep Guardiola spremili su između 120 i 150 milijuna eura za Donnarummu, a to bi bila ponuda kojoj navodno Rossoneri ne bi mogli odoljeti.

Zanimljivo, jedan od klubova koji želi mladića je i Manchester United.

Naravno, ne treba ni govoriti da bi mladi vratar, u slučaju da se transfer doista i dogodi, postao uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Pročitajte više