UFC

Conor se nagodio s tipom kojem je razbio mobitel, ali mu i dalje prijeti zatvor

Foto: EPA

CONOR MCGREGOR iz dana u dan je u sve većim problemima.

Jučer se najveća svjetska borilačka zvijezda vratila u Dublin i odmah sudjelovala u incidentu u jednom ugostiteljskom objektu. Priču je prenio Irish Mirror koji tvrdi da je muška osoba policiji prijavila fizički napad od strane Conora McGregora, a dogodio se ove subote.

Navodno je McGregor nokautirao čovjeka koji mu je dobacio nešto o porazu od Khabiba.

Danas američki mediji pišu o sasvim drugom Irčevom problemu. McGregor će imati brigu manje jer je uspio postići nagodbu s čovjekom koji ga je tužio za nasrtaj i uništavanje imovine. Riječ je o slučaju 22-godišnjeg Ahmeda Abdirzaka, a incident se dogodio u travnju ispred hotela Fontainebleaua u američkom Miamiju.

Tada je navodno alkoholizirani McGregor izgubio živce jer ga je ovaj snimao i fotografirao mobitelom pa mu je Irac uništio telefon pred nekoliko desetaka očevidaca.

Sve je zabilježeno snimkom pa nije bilo previše dvojbe oko toga je li to Conor stvarno napravio ili nije.

Abdirzak je medijima rekao da se "bojao za svoj život", a navodno je tražio 15 tisuća dolara odštete sudskim putem. Budući da je McGregor težak preko 100 milijuna eura, neće mu biti problem isplatili mladića iz Londona.

Bez obzira na sve, McGregoru i dalje prijeti sudski progon zbog otimanja i uništavanja imovine, radi čega bi mogao dobiti čak 6 godina zatvora, prenosi portal TMZ.

Njegov slučaj na sudu trebao bi doći na red krajem tjedna.

Pročitajte više