LIGE PETICE

Conte jedini nije bio na sastanku s predsjednikom. Sada mu je klub otkazao presicu

Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Guliver Image

FINANCIJSKA kriza u Interu je uzela velikog maha. Iako je klub nakon više od desetljeća čekanja uzeo naslov prvaka Italije, traži način da se izvuče iz ogromnih dugova zbog kojih je bio jedan od vodećih zagovornika Superlige.

Podsjetimo, danas je održan sastanak na kojem je predsjednik kluba Steven Zhang zamolio igrače da se odreknu dvomjesečnih primanja. Zauzvrat im nudi bonuse za osvajanje naslova, iako su igrači prije nekoliko tjedana rekli da ih neće uzeti, kako bi pomogli klubu. Jedini čovjek koji nije bio na sastanku, piše Gazzetta dello Sport, upravo je Antonio Conte.

Priča o treneru dobila je novo poglavlje jer mu je Inter otkazao presicu uoči utakmice protiv Rome. Conte je na presicu poslao pomoćnika i rekao da neće pričati s medijima prije utakmice s Romom. Sada se čini da bi njegova šutnja mogla potrajati i dulje, a neki navijači već se pribojavaju najgoreg scenarija i odlaska čovjeka koji im je vratio titulu nakon 11 godina čekanja.

Conte još uvijek nije održao presicu kao prvak. Talijanski mediji navode da se očekuje kako će se u narednim danima susresti s predsjednikom te porazgovarati o svojoj budućnosti u klubu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više