LIGE PETICE

Conte nakon ispadanja iz kupa od drugoligaša: Nekad izvadim mrkvu, a nekad batinu

Foto: Profimedia

TOTTENHAM, koji se bori za Ligu prvaka, u petom kolu FA kupa ispao je porazom 1:0 od osmoplasiranog drugoligaša Middlesbrougha. Tako je nastavio gotovo katastrofalan niz od početka godine. Spursima je ovo već sedmi poraz u svim natjecanjima od početka godine.

Od premierligaša gori je jedino Brentford, koji u navedenom razdoblju ima osam poraza. Tottenham je od početka 2022. ispao iz oba nacionalna kupa (nakon što je ranije ispao iz Konferencijske lige), dok je u prvenstvu tek sedmi s pet bodova manje od Uniteda na četvrtom, posljednjem mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Činjenica je i da ima dvije utakmice manje od velikana iz Manchestera, ali i da Tottenham trenutno ne izgleda uvjerljivo. Nakon novog u nizu neuspjeha, poraza za ispadanje iz FA kupa od drugoligaša, menadžer Antonio Conte je na pitanje što je rekao igračima odgovorio:

"Trener nekada treba izvaditi mrkvu, a nekada batinu. Nakon Burnleyja sam uzeo batinu i pobijedili smo, a nakon Leedsa mrkvu i sada smo izgubili." Conte je inače u zadnje vrijeme žestoko kritizirao vodstvo Tottenhama zato što mu ne daje novac za pojačanja koja želi.  

Pročitajte više