TRANSFERI

Conte nastavlja kupovati. Sada želi Interu uzeti još jednog ključnog igrača

Foto: EPA

ANTONIO CONTE je preporodio Tottenham otkako ga je preuzeo tijekom prošle sezone. Nanizao je nekoliko sjajnih rezultata i na kraju momčad koja je bila gotovo pa u zoni ispadanja doveo do četvrtog mjesta na prvenstvenoj ljestvici i plasmana u Ligu prvaka.

Na tom rezultatu je, u dogovoru s predsjednikom kluba Danielom Levyjem, odlučio graditi. Sukladno tome, Tottenham je u ovom prijelaznom roku uložio ozbiljan novac u ojačavanje kadra. Najskuplja dosadašnja akvizicija je Richarlison koji je stigao iz Evertona za 58 milijuna eura.

Osim njega, ranije su stigli Yves Bissouma za 30 milijuna eura iz Brightona te Ivan Perišić kao slobodan igrač iz Intera i Clement Lenglet kao posuđeni igrač iz Barcelone. Posljednja kupovina je Djed Spence iz Middlesbrougha.

Želi još jednog kapitalca

Sada Conte želi u kadar dodati još jednog kapitalca. Riječ je o Milanu Škriniaru, slovačkom stoperu iz Intera kojeg Conte sjajno poznaje jer ga je, kao i Perišića, trenirao dok je bio u Milanu. Engleski Sport Witness tvrdi da će Tottenham napraviti sve da do kraja prijelaznog roka dovede još i Škriniara.

To neće biti lak zadatak jer slovačkog reprezentativca prati niz klubova, među kojima je i PSG koji je već pregovarao s Interom i slao službene ponude, ali su one odbijene. Nije poznato za koji bi iznos Inter pustio svog stopera, ali spekulira se o svoti od oko 60 milijuna eura.

Pročitajte više