TRANSFERI

Conte već odlazi iz Tottenhama? Traži ga jedan od najbogatijih klubova svijeta

Foto: EPA-EFE

PSG je proteklog vikenda pobijedio Bordeaux 3:0 u 28. kolu francuskog prvenstva i sve je bliže naslovu prvaka, no u klubu i oko kluba nikome nije do slavlja. Atmosfera u PSG-u je užasna nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida prošlog tjedna. Na meti žestokih kritika su članovi uprave, treneri i svi igrači osim Kyliana Mbappéa i Achrafa Hakimija.

Bijes vlasnika kluba navodno je doveo već do toga da je pikirao novog trenera. Prema pisanju Calciomercata, riječ je o Antoniju Conteu, talijanskom stručnjaku na klupi Tottenhama. Pregovori traju već neko vrijeme, a 52-godišnji Talijan je zainteresiran za vođenje jednog od najbogatijih klubova na svijetu.

Prema talijanskim medijima, Conte je u iskušenju zbog ponude, no Tottenham će pokušati nagovoriti talijanskog trenera da ostane u klubu barem do kraja sezone 2022./2023. Ekipa iz Premier lige prošlog je tjedna izgubila 3:2 od Manchester Uniteda, ali ostaje u utrci za mjesto među prva četiri.

PSG će se vjerojatno rastati od svog trenera Mauricija Pochettina na kraju sezone, a Conte nije jedini kandidat za posao jer PSG pregovara s Maxom Allegrijem, a Zinedine Zidane također se povezuje s pariškim klubom.

Pročitajte više