Cordoba: Juventus je dno, a ni Adriano nije daleko

USUSRET velikom talijanskom nogometnom derbiju između Intera i Juventusa, branič milanske momčadi Ivan Cordoba uvjeren je u pozitivan rezultat svoje momčadi.

"Važan je to susret za oba kluba. Ne znam hoće li biti i odlučujući u borbi za naslov, ali najvažnije za nas je da budemo mentalno čvrsti i da im ne damo priliku. Remi bi bio dovoljan, ali želimo pobjedu kao demonstraciju snage i zrelosti momčadi. Dojma sam kako nam Juventus ne može ništa", rekao je Cordoba.

Kolumbijac je napravio i kratak rezime cjelokupne sezone na kraju koje bi Inter mogao osvojiti četvrti naslov prvaka zaredom.

"Nismo posustajali i uspjeli smo se izvući iz teških situacija zahvaljujući igračima koji su odlično nadomjestili ozlijeđene prvotimce. Kompaktnost momčadi bila je presudna."

Naravno da ni Cordobu nisu mimoišla pitanja što će biti s Adrianom: "Često sam s njim razgovarao, čak i kad je bio u Brazilu. Uvijek je želio pomoći i dati sve od sebe. I u našem zadnjem razgovoru je naglasio koliko je bio voljan pomoći momčadi. Zaista sam razočaran svime što se trenutno događa s njim."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više