Index doznaje: Ćorićev otac bio u Liverpoolu na razgovoru

Foto: Getty Images / Guliver Image

LIVERPOOL je krenuo u ofenzivu po Antu Ćorića, no zasad nije ponudio 12,5 milijuna funti kao što su jučer prenijeli britanski mediji. Antin otac bio na razgovoru u Liverpoolu, ali išao je u razgledavanje kako bi sinu što lakše savjetovao gdje nastaviti karijeru, ne kako bi dogovorio detalje njegovog ugovora.

Iznos transfera također bi trebao biti nešto manji od spomenutog jer Ante nije dobio ni minute na Europskom prvenstvu, da je kojim slučajem zaigrao u Francuskoj, matični klub ne bi napustio za manje od 20-ak milijuna eura, koliko će Dinamo vjerojatno inkasirati za svog najboljeg igrača Marka Pjacu.

City se zasad ohladio

Redsi zasad ostaju najozbiljniji kandidat u utrci za Ćorićem kad je riječ o Premierligašima. Klopp i društvo u posljednjih nekoliko tjedana pretekli su Manchester City koji je bio u "pole poziciji" za otkup njegovog ugovora, iako Cityjevi ljudi gotovo svaki dan zovu i ispituju što se događa s jednim od najtalentiranijih svjetskih nogometaša, konkretnih ponuda zasad nema.

Ćorićev problem zove se Pep Guardiola, novi Cityjev menadžer započeo je slagati momčad po svom ukusu, Katalonac je obožavatelj Ćorićevog lika i dijela, ali zasad ima drugih prioriteta na transfer tržnici i trenutačno ne planira trošiti značajniji iznos na Dinamovog veznjaka.

Ante je i dalje u Cityjevim planovima, smatraju kako je on najbolji mladi igrač u Europi i najbolji igrač Dinama, ali trenutačno nije na listi želja novog menadžera.

> Klopp krenuo po Ćorića: Liverpool ponudio 12,5 milijuna funti
 
> Talijanski stručnjak za transfere otkrio: Napoli ne želi Pjacu, nego Roga i Ćorića

> Bilić želi Ćorića: Već je razgovarao s njegovim agentima?

Pročitajte više