UFC

Cormier: Stipe se ponašao kao derište, a sad će dobiti što je tražio

Foto: Getty Images

UOČI subotnje borbe protiv Stipe Miočića Daniel Cormier odradio je veliki intervju s Arielom Helwanijem na ESPN-u. U njemu je govorio o svom odnosu sa Stipom, koji je, kako kaže, nekad bio puno bolji.

"Mislim da Stipi jako idem na živce, počeo sam mu ići na živce već nakon Ultimate Fightera. On je tip pun poštovanja, tako da mi je uvijek pružao ruku i govorio prave stvari, no jako smo različiti i mislim da baš nije volio biti blizu mene. Ja sam glasan, puno se šalim, moji prijatelji su glasni i znaju biti neugodni, a to nije njegov stil. Stipe se kroz šou nije promijenio, no promijenilo se njegovo mišljenje o meni", rekao je Cormier na početku pa dodao: 

"Mi ne moramo biti prijatelji. Mi ćemo se boriti, on ima svoj život, ja imam svoj. Ima krasnu obitelj, dobar je čovjek i cijenim sve što je napravio za zajednicu."

Nakon toga se Cormier okrenuo nabrajati ono što njemu smeta kod Stipe.

"Mene je nerviralo to što je ovo cijelo vrijeme sjedio i ponašao se kao derište. Tražio je revanš, iako sam ja mislio da se ne treba još jednom boriti. No upalilo mu je, dobio je priliku ponovno se boriti za titulu. Postoje stvari koje nam se ne sviđaju kod ovog drugog, ali nije da sad ne mogu spavati zato što se ne sviđam Stipi Miočiću", poručio je Cormier.

Pročitajte više