Counter Logic Gaming predstavio postavu za novu sezonu League of Legends

Foto: Riot Games/LoLesports

NAKON što je tim napustio legendarni Zaqueri "Aphromoo" Black, američka organizacija Counter Logic Gaming predstavila je postavu za novu sezonu. 

Jezgru ekipe i dalje čine igrači CLG-a, Darshan Upadhyaya, Choi "Huhi" Jae-hyun i Trevor "Stixxay" Hayes, a njima su se pridružili bivši jungler ekipe Team Liquid, Kim "Reignover" Yeu-jin, te bivši support ekipe Team SoloMid, Vincent "Biofrost" Wang.
 
Reignover se pridružio ekipi Team Liquid krajem prošle godine, nakon što je prije toga igrao za Immortals, odnosno Fnatic. Iako s Team Liquidom nije ostvario velike rezultate i dalje ga se smatra jednim od boljih igrača na svojoj poziciji u američkom LCS-u. Njegovim dolaskom, sadašnji jungler ekipe Omar "Omargod" Amin se vratio u tim CLG Academy. 
 
Biofrost se Team SoloMidu pridružio iz Challenger Seriesa u svibnju prošle godine, a otad je kao dio najbolje ekipe u Americi osvajao svaku sezonu LCS-a u kojoj se natjecao, a osvojili su i turnir Rift Rivals.
 
Iza CLG-a je solidna sezona, ulazili su u doigravanje LCS-a, iako nisu uspjeli otići do kraja. Međutim, kako se radi o organizaciji s pedigreom, neodlazak na World Championship smatra se velikim neuspjehom. S novom postavom sljedeće sezone kreću u lov na TSM i prvo mjesto američkog prvenstva.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više