Cro Copov Japanac zarađeni novac od borbe donirao djeci u Nazorovoj

Foto: Facebook

JAPANSKI borac Satoshi Ishii prošlog je vikenda u Njemačkoj pobijedio Stambrauskasa, a prije borbe je obećao da će cijeli honorar donirati dječjem domu u Nazorovoj ulici u Zagrebu. 

Ishii je to i ostvario te osobno posjetio djecu u domu. Iznos koji je donirao nije poznat, no koliki god on bio, ovo je fantastična gesta zlatnog olimpijca koji je Zagreb odabrao kao svoj dom. Podsjetimo, Ishi svakodnevno trenira u timu legendarnog hrvatskog borca Mirka Filipovića, a uskoro bi mogao dobiti i hrvatsko državljanstvo.

“Dragi prijatelji u cijelom svijetu. Danas sam održao obećanje i donirao sam sav novac osvojen u Düsseldorfu na GMC eventu. Sva moja pažnja danas je bila usmjerena djeci u domu u Nazorovoj. Prije svega, bilo je srcedrapajuće vidjeti kako su krasno tretirani, a osmijesi i sreća na njihovom licu to dokazuju.

Sva djeca imaju pravo odrastati i živjeti u sigurnom okruženju. Ja sam otac pa mi gledanje tih osmijeha donosi veliku sreću i još jednom mi potvrđuje koliko dobar posao rade u Nazorovoj. 

Molim vas, posjetite ih, bez plana, samo donesite toplinu svog srca i ponešto osmijeha. Vratit će vam se stostruko, u bezbrojnim osmijesima, zagrljajima, pažnji i zahvalnosti. Uključite se i znajte, djeca vole “Bananko”, pa ne zaboravite ponijeti im ga ukoliko budete dolazili", napisao je Ishi na društvenim mrežama.

Pročitajte više