lige petice

Crouch u Kupu izvukao par Liverpool - Manchester United pa se ispričao

Foto: EPA

DVA NAJVEĆA engleska kluba i rivala, koji bodovno izjednačeni drže vrh Premiershipa, igrat će već u 4. kolu FA Kupa.

Par Manchester United - Liverpool će igrati za vikend 22.-25. siječnja, a izvukao ga je Peter Crouch.

Legenda engleskog nogometa, bivši napadač Liverpoola i omiljeni lik sklon zafrkanciji, ispričao se odmah nakon što je izvukao "finale prije finala" u preranoj fazi natjecanja.

"Žao mi je zbog ovoga", izjavio je i nastavio sa ždrijebom, nakon kojeg je izjavio: "Iskreno, nisam planirao izvući taj par. To je velika, velika utakmica. Igrao sam je jednom i zabio pobjednički gol."

Engleski velikani međusobni dvoboj izborili su tako da su u trećem kolu izbacili Watford s 1:0 (United) te Aston Villu s 4:1 (Liverpool), ali su Redsi igrali protiv juniora Ville, kojoj je cijela prva momčad završila u izolaciji.

Pobjednik dvoboja Uniteda i Liverpoola u petom će kolu igrati protiv Stockporta, West Hama ili Doncaster Roversa.

Od ostalih utakmica zanimljive su Cheltenham - Manchester City i Arsenal - Southampton, ali tek kada i ako Sveci izbace Shrewsbury. Taj meč nije se igrao u originalnom terminu jer je Shrewsbury imao puno igrača zaraženih koronom.

Šestoligaš Chorley je izbacio Derby County i igrat će protiv premierligaša Wolvesa. Chelsea će ugostiti Luton, a Tottenham ide kod Wycombea, dok Evertonu u goste dolazi Sheffield Wednesday.

Pročitajte više