"Da, parkirali smo bus protiv Dinama, ali Hrvati su pokazali da ne mogu zabiti"

Foto: Profimedia

MIROSLAV KOUBEK, vremešni (72) i legendarni trener Viktorije Plzen, burno je proslavio drugu uzastopnu i dvostruko povijesnu pobjedu 1:0 protiv Dinama u Konferencijskoj ligi. Viktorija je time postala prvi češki klub koji je pobijedio sve četiri utakmice u skupini eurokupa i najranije osigurao prolazak grupne faze.

Zato je popularni Miro pred navijačima plesao i izveo piruetu. Fanovi su tražili i da napravi zvijezdu, ali živahni starčić nije im udovoljio: "Znate, u mojim se godinama mogu ozlijediti pokušavajući takvu egzibiciju." Koubek je pred novinarima komentirao kako je uvjeren da su prigovori Dinama na poništeni penal i gol za prvaka Hrvatske neosnovani: "VAR je tako odlučio, a VAR ne griješi."

Na primjedbu novinara da je u drugom poluvremenu parkirao bus pred svojim golom, rekao je: "Čujte, to je istina, ali taj autobus nije bio baš brutalno parkiran. Dinamo nas je stisnuo i na početku utakmice te posebno u drugom dijelu, ali to je veliki klub. Njegovi su igrači tehnički dobro potkovani. No nemojmo zanemariti još dvije činjenice: mi smo nakon vodstva propustili par velikih prilika za dokrajčiti Dinamo, a ova je utakmica potvrdila i ono što je poznato - Dinamo jako teško zabija."

Pročitajte više