Dado Pršo: Kranjčar u Rangersima? Ako ne može igrati na sto posto, onda bolje da ne dolazi

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEKADAŠNJI velikan i škotskog i europskog nogometa Glasgow Rangers, nakon što je prošao golgotu treće i druge lige zbog financijskih nepravilnosti, prošle se sezone vratio u elitni razred škotskog nogometa.
 
Ipak, momčad će se morati pojačati ako uprava kluba misli stati na kraj dominaciji gradskog rivala Celtica, a kao pojačanja spominju se bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar te Joey Barton, bivša zvijezda Cityja i Newcastlea.
 
Legenda s Ibroxa Dado Pršo za Daily Record prokomentirao je te glasine i izrazio je sumnju kako obojica igrača mogu biti pojačanja za njegov bivši klub.
 

"Čudi me interes Rangersa za Niku Kranjčara, uopće ne znam što se s njim događa. Nestao je, nisam niti znao da igra u SAD-u. Niko je iznimno talentiran igrač, tu nema dvojbe. Kada je igrao najbolji nogomet bio je u rangu Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali danas, ne znam može li još igrati nogomet na vrhunskoj razini, nisam pratio njegovu karijeru posljednjih nekoliko godina, tako da ne želim puno pričati o tome", rekao je Pršo, pa je dodao još nešto o svom bivšem suigraču s kojim je igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj:
 
''U Škotskoj se igra na sto posto, sve ostalo nema smisla. Ako Niko to nije u stanju, onda ovo nije dobra ideja.''
 
Još je kritičniji Pršo bio prema Bartonu:
 
"Koliko godina ima, 34? Jebote te! Što on još igra nogomet? Ja sam prestao igrati nogomet s 32 jer je škotska liga bila izrazito zahtjevna. Svi misle da je lako igrati u Škotskoj, ali to nije tako. Da se mene pita, tražio bi igrače od 27 do 29 godina, možda 30, nikako ne starije. Ovdje se ne dolazi umiroviti, za ovo moraš biti maksimalno spreman."
 

Pročitajte više