TRANSFERI

Daily Express: Solskjaer želi dovesti dvije mlade zvijezde na Old Trafford

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER UNITED mogao bi prodati Paula Pogbu. O tome je pisao Mirror i otkrio ponudu Reala za francuskog veznjaka. 

Međutim, na Old Traffordu razmišljaju i o pojačanjima, a Daily Express donosi informaciju da je trener Ole Gunnar Solskjaer razgovarao s čelnicima kluba i zatražio od njih dovođenje dva nova igrača.

Prvi je sjajni napadač Salzburga Erling Haaland, koji je u prvih pet utakmica Lige prvaka zabio povijesnih osam golova. Mladi 19-godišnji norveški napadač do sada je u sezoni zabio čak 27 golova u 19 utakmica, a njegova cijena je oko 50 milijuna eura. 

Drugi je Jadon Sancho iz Borussije Dortmund, talent, koji u posljednje vrijeme ima problema u njemačkom klubu zbog nediscipline. No, unatoč tome ove je sezone devet puta asistirao i šest puta zabio. Bivši član Manchester Cityja mogao bi u skorijoj budućnosti napustiti Westfalen, ali za cijenu oko 100 milijuna eura. 

United za Pogbu traži 180 milijuna eura pa je jasno da bi u slučaju njegova odlaska imao sredstva za dva mlada i jako dobra pojačanja. Samo ostaje pitanje hoće li Crveni vragovi napasti svoje mete već u siječnju ili će to učiniti na ljeto. 

 

Pročitajte više