cristiano ronaldo

Daily Mail: Ronaldov menadžer hitno je doputovao u Manchester. Sve je moguće

MENADŽER Cristiana Ronalda hitno je doletio u Manchester kako bi se sastao sa svojim igračem, piše Daily Mail.

Portugalac je navodno jako nezadovoljan kako su se stvari razvile po njegovu povratku na Old Trafford, iako je u 21 nastupu zabio 14 golova. No, United je 22 boda od vodećeg Manchester Cityja, ne igra dobro, a ni novi trener Ralf Rangnick nije uspio prodrmati momčad.

Sve je moguće

"Cristiano je jako zabrinut situacijom u Unitedu. Momčad je na udaru žestokih kritika, a on je svjestan da se njega smatra liderom te momčadi. Portugalac je pod stresom zbog svega toga jer očajnički želi da njegov povratak u United bude potpuno uspješan. No, svjestan je da će borba za trofeje biti jako, jako teška. Jorge je s njim proveo neko vrijeme i razgovarali su o potencijalnim rješenjima. Ništa nije nemoguće", tvrdi izvor The Suna, čije izjave je Daily Mail prenio.

Engleski mediji su još ranije objavili da Ronaldo navodno nije zadovoljan načinom rada Ralfa Rangnicka, koji otvoreno kritizira igrače nakon loših utakmica i govori da su u klubu potrebne velike promjene. Daily Mirror je objavio da je Ronaldo poručio klupskom vodstvu da odlazi ako se ne dovede "pravog" trenera.

Pročitajte više