TRANSFERI

Daily Mail: United odustaje od Maguirea i dovodi novog Vidića

Foto: EPA

MANCHESTER Unitedu potrebna su pojačanja, posebno u obrani. Poznato je da je Jose Mourinho svim silama tražio Napolijeva Kalidoua Koulibalyja.

Talijani nisu popuštali u toj operaciji pa je Portugalac ostao bez njega, a nekoliko mjeseci kasnije - i bez posla. Sada se već neko vrijeme na Old Traffordu stvari mijenjaju,  otkako je na klupu zasjeo Ole Gunnar Solskjaer. 

Kao idealno pojačanje za obranu Norvežanin vidi Harryja Maguirea, ali njega vrlo vjerojatno neće uspjeti dovesti jer Leicester traži oko 80 milijuna eura odštete. United se tako okrenuo alternativama, a najbolja od njih je srpski defenzivac Nikola Milenković kojeg se smatra nasljednikom Nemanje Vidića zbog čvrste i beskompromisne igre.

Fiorentinin 21-godišnjak jedan je od najtalentiranijih braniča današnjice i Viole za njega traže 50 milijuna eura, piše Daily Mail i ističe da srpski branič može igrati na poziciji desnog beka, iako je prvenstveno stoper.

U Fiorentinu je stigao za otprilike pet milijuna eura, već neko vrijeme jedan od igrača koji se nalaze na šoping listi Juventusa koji uz United pomno prati njegov razvoj u susjednom dvorištu. U potencijalnom transferu profitirao bi i Partizan jer mu pripada 10 posto od svake Milenkovićeve sljedeće prodaje.

Pročitajte više