TRANSFERI

Daily Mail: Zenit želi Kovačića, Zidane ga je spreman pustiti

Foto: Getty Images

JOŠ od Kovačićeva dolaska na posudbu u Chelsea ne prestaju spekulacije o tome koji će mu biti sljedeći korak, a danas je Daily Mail objavio tekst koji bi mogao dati odgovor na to pitanje. 

Chelsea je trenutno pod sankcijama od strane FIFA-e i, ako se ništa ne promijeni, sljedeće dvije godine neće smjeti dovoditi pojačanja pa je tako postalo jasno da Kovačić ima samo dvije opcije, povratak u Madrid ili pronalaženje novog kluba. Englezi pišu da bi taj novi klub mogao biti ruski Zenit.

Real želi prikupiti novac za Edena Hazarda

Isti medij navodi kako je Zinedine Zidane spreman pustiti hrvatskog reprezentativca da trajno napusti klub, a Realu bi novac od transfera dobro došao jer planira velika ulaganja u momčad. Prvenstveno se tu radi o dovođenju Edena Hazarda iz Chelseaja. 

Kovačić je ove sezone čak 43 puta nastupio za Chelsea, ali Sarri ga je često rotirao s Barkleyjem. Nije se uspio ustaliti kao standardan u prvoj postavi, a u Zenitu bi se moglo dogoditi upravo to.

Ruska momčad prodala je prošle zime Leandra Paredesa u PSG i sada joj treba zamjena. Hrvat se nameće kao kvalitetno rješenje, ali nije poznato koliko novca bi Madriđani tražili kako bi se postigao dogovor. 

Pročitajte više