DANAS NA EURU Engleska ili Slovačka, Rusija ili Wales?

Foto: Getty Images / Guliver Image

RASPLET skupine B je u ponedjeljak na meniju na Euru. Rusija ili Wales, Slovačka ili Engleska, u ovoj skupini još ništa nije poznato, sve četiri momčadi mogu biti prve i sve četiri mogu danas zaključiti svoju avanturu u Francuskoj.

Wales nakon dvije utakmice ima tri boda, a izbornik Chris Coleman vjerojatno bi uoči početka Eura potpisao ovakav rasplet nakon dva kola, iako itekako ima za čim žaliti. Poraz od Engleske u zadnjim minutama utakmice drugog kola doveo je Wales u mnogo težu situaciju. No računica je vrlo jednostavna, ako želi plasman u osminu finala, mora pobijediti Ruse danas.


Gareth Bale bit će spreman i ruska posljednja četvorka, koja je najstarija na Euru, imat će gomilu problema s njegovom brzinom. Robson-Kanu trebao bi početi od prve minute, a strijelac pobjedničkog gola protiv Slovačke u prvom kolu nada se kako može povećati svoj internacionalni golgeterski učinak.

"Ljudi misle da smo u nokautu, ali vjerujte mi, nismo," rekao je velški izbornik Chris Coleman.

Englezi u najboljoj situaciji


Englezi žele nastaviti u dobrom ritmu, pobjeda protiv Walesa popravila je raspoloženje u Hodgsonovom kampu, a Wayne Rooney dobit će odmor za današnju utakmicu. Junaci utakmice protiv Walesa, Jamie Vardy i Danny Sturridge, trebali bi biti nagrađeni za golove protiv Walesa. Jedan od njih počet će u prvih jedanaest, a možda zaigraju obojica.

Gordi Albion je u najboljoj situaciji u skupini B. Bod će im biti dovoljan za plasman u drugi krug, a u najtežoj situaciji u ovoj skupini su, jasno, Rusi, no iako nakon dvije utakmice imaju samo bod, s pobjedom u ponedjeljak izborit će plasman u drugi krug.

 

Pročitajte više