Dario Melnjak uspješno operiran

Foto: Facebook/HNK Hajduk Split

DARIO MELNJAK jučer je uspješno operirao koljeno u austrijskom Innsbrucku. Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije povratka na teren, javio je Hajduk. Lijevi bočni i jedan od najvažnijih igrača Hajduka morat će pauzirati između šest i osam mjeseci i za njega je sezona vjerojatno završena.

Podsjetimo, Melnjak je tijekom utakmice u Koprivnici u 13. kolu SuperSport HNL-a između Slaven Belupa i Hajduka osjetio kako mu je koljeno zaplesalo, ali je ipak nastavio igrati. Bolovi su ipak postali prejaki i morao je izaći, a magnetska rezonanca pokazala je ozljedu križnog ligamenta koljena. Ona je sad sanirana.

Ozljeda nakon pretpoziva za reprezentaciju

Samo nekoliko dana prije no što je pretrpio ozljedu koja ga na dulje vrijeme miče s terena Melnjak je dobio pretpoziv izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Ove sezone u HNL-u je odigrao svih 12 utakmica za Hajduk. Zabio je jedan gol, ima jednu asistenciju i jedan je od ključnih igrača splitske momčadi.

U Hajduk je stigao prije dvije godine iz turskog Rizespora. Ugovor ima do lipnja 2026. godine. Golovima u finalima protiv Rijeke i Šibenika donio je Splićanima dva trofeja u SuperSport Hrvatskom kupu.

Pročitajte više