Davies: Klasnić je sjajan strijelac, zato ga i imamo

ZA DVA pogotka u dvije utakmice FA Cupa (Wiganu i Fulhamu) pohvalu hrvatskom napadaču Boltona Ivanu Klasniću već su uputili mnogi. U osvrtu na utakmicu protiv Fulhama isto je sada učinio kapetan kluba Kevin Davies. Klasnić je na Craven Cottageu zabio u 19. minuti susreta igranog prošle nedjelje čime je Wandererse, koji su slavili 1-0, pogurnuo u četvrtfinale natjecanja. "Takav je i na treninzima. Zato ga i imamo, nevjerojatan je u suparničkom šesnaestercu, sjajan je strijelac."Utrpa" sve što je u ili oko kaznenog prostora. Gol protiv Fulhama bio je sjajan", kazao je Davies.

Klasnić se vraća na klupu protiv Newcastlea?

U subotnjoj utakmici 28. kola engleskog prvenstva nogometaši Boltona će gostovati kod Newcastlea. Kako se čini, bez Ivana Klasnića u udarnoj postavi momčadi... Takvo što sugerira Daily Mirror uz tvrdnju: "Menadžer Boltona Owen Coyle pred najtežom je odlukom sezone, mora se za utakmicu protiv Newcastlea odreći napadača koji je postigao golove na dvjema uzastopnim utakmicama. Ima slatke napadačke muke, a čini se da će Ivan Klasnić, unatoč tome što je u odsustvu posuđenog Daniela Sturridgea postigao dva gola u dvije utakmice, ispasti iz kombinacija. Sturridge je u posljednje tri utakmice zabio tri puta", piše Mirror.

"Klasnić je zabio za Bolton u FA Cupu protiv Wigana i Fulhama i gurnuo momčad među posljednjih osam. Ipak, njegova bi nagrada mogla biti mjesto na klupi zbog povratka Sturridgea koji je propustio utakmice u FA Cupu, budući da je ranije u tom natjecanju igrao za Chelsea. Ivan je odradio fantastičan posao, postigao dva sjajna gola. Vraća se u formu potpune spremnosti. Ničime si nije naudio. Ovo je problem koji si čovjek priželjkuje, igrači si krče put u momčad. Najveća dilema koju imam jest koga staviti u sastav. Imamo zbilja izvrsne opcije jer su se igrači svojim igrama nametnuli."

"Rekao bih da imam 17 igrača koji zaslužuju početnu postavu, a mogu ih izabrati svega jedanaest. Oni koji ne budu izabrani bit će razočarani što je normalno. Ipak, znaju da će ponovno dobiti svoju priliku. Svima je jasan moj način rada i sve je na njima samima. Treba dati sve od sebe na treninzima i u utakmicama", veli Coyle. Klasnić je ove sezone za Bolton zabio pet golova u svim natjecanjima, a u Premierligi još čeka nastup od prve minute. Dosad je odigrao 12 susreta.

Pročitajte više