REGIJA

Del Piero poslao poruku Mihajloviću: "Siniša, svi se borimo uz tebe"

Foto: Getty Images

SINIŠA Mihajlović objavio je danas na konferenciji za medije da mu je dijagnosticirana leukemija i najavio da će uskoro krenuti u borbu protiv teške bolesti. Osim toga, istaknuo je da neće odstupiti s mjesta trenera Bologne iako su mnogi očekivali i potpuni prekid trenerske karijere. 

Nakon što je podršku Mihajloviću dirljivom porukom izrazio Roberto Mancini, na Twitteru se oglasio još jedan velikan, ovoga puta Juventusov Alessandro Del Piero.

"Siniša je poslao nevjerojatnu poruku punu hrabrosti i snage, pokazao se kao primjer mnogima. Siniša, svi se borimo uz tebe", napisao je legendarni Juventusov nogometaš. 

Vrijedi spomenuti kako su se ranije danas iskazali i navijači Bologne koji su oduševili potezom nakon što je Mihajlović na konferenciji za medije objavio tužnu vijest. 

Okupili su se pred zgradom u kojoj je održana konferencija za medije i čekali Mihajlovića kod njegovog automobila. Kada je stigao, pozdravili su ga pljeskom i ovacijama te tako pokazali da čvrsto stoje uz trenera svog kluba. 

Pročitajte više