super bowl

Di Caprio ju je uništio. Upoznala je princa američkog sporta i od tada traje bajka

EPA-EFE/ERIK S. LESSER

TOM BRADY je potvrdio da je najveći američki sportaš. 

U 44. godini je osvojio svoj sedmi Super Bowl. To je uspio nakon što je ljetos senzacionalno iz New England Patriotsa, s kojima je devet puta igrao Super Bowl i osvojio šest naslova, preselio u Tampa Bay Buccaneerse te ih u prvoj sezoni odveo do naslova, njihovog drugog u povijesti.

Brady je uz svoj sedmi naslov prvaka osvojio u petu nagradu za MVP-a najveće svetkovine američkog sporta. Zaslužio ju je zato što je veliko finale završio s 201 prebačenim jardom, samo osam nekompletiranih dodavanja iz 29 pokušaja te tri dodavanja za touchdown.

Međutim, najveću pobjedu najveći je proslavio nakon još jednog grandioznog trijumfa. Gisele Bundchen, proslavljeni brazilski supermodel, s kojom je Brady u braku od 2009., došla mu je s njihovim sinom Benjaminom (11) i kćeri Vivian Lake (8), kao i muževim sinom Johnom (13) iz prethodnog braka.

Bundchen je inače Tom Brady došao kao melem nakon pet godina veze s Leonardom Di Capriom koji je na nju zbog nevjere i odbijanja da se smiri, djelovao tako da je pala u depresiju.

Iz nje ju je izbavio Brady vezom u kojoj su od 2006. te brakom koji su sklopili tri godine kasnije. Toliko se vole da su bračne zavjete obnovili, a njihovu ljubavnu priču, idilu bez skandala i pikanterija, Amerikanci smatraju bajkovitom.

 

Pročitajte više