Drugo pretkolo Konferencijske lige

Dijete Osijeka: Eto vam došljaci dočekani i plaćeni kao Messi i koje zaboli za nas

Foto: NK Osijek

ŠOKANTNO ispadanje već u drugom pretkolu Konferencijske lige od kazahstanskog davljenika Kizilžara i to porazom 0:2 u Gradskom vrtu, nakon što je Osijek prvu utakmicu dobio 2:1, razbjesnilo je navijače. Tisuće ogorčenih komentara zasuli su postove na profilu kluba. Bogato plaćenim igračima zamjera se sramotna bezvoljnost, a donedavno obožavanom menadžeru Nenadu Bjelici stanje u kojem su igrači i momčad već jako dugo.

U masi komentara sadržajem i brojem lajkova ističe se onaj Ivana Aleksića (29), lijevog bočnog Vukovara, ali koji je dijete Osijeka. Iz matičnog kluba otišao je prije sedam godina te igrao od Zaprešića do Islanda, preko Novigrada do Bijelog Brda, ali u Osijeku je stasao te igrajući za njega bio važan igrač mladih reprezentacija Hrvatske. Aleksić je 2013. bio prvotimac na U-20 prvenstvu svijeta u momčadi u kojoj su za Hrvatsku igrali Livaja, Rebić, Pjaca, Čanađija, Zelenika, Šimunović... 

"Više se živjelo za klub prije 10 ,15 godina kad su igrali domaći dečki kojima je bila čast biti tamo. Lovrića se dočekalo kao Messija, a dečko se nije sastavio dvije tekme otkad je došao. O plaćama igrača bolje ni ne pričati. Došlo vrijeme da se uzima lova u Osijeku i da ih boli ona stvar za klub i navijače."

Pročitajte više