dinamo

Dinamo iz Engleske dobio ponudu za napadača. Doznajemo detalje

Foto: Pixsell

NOTTINGHAM FOREST jako je zainteresiran za Sandra Kulenovića, doznaje Index.

Slavni klub, koji već godinama igra u Championshipu, traži novog napadača, a Dinamov napadač idealno se uklapa u viziju nove momčadi. Nottingham je prošle sezone bio jedna od najneefikasnijih momčadi lige, a manje golova od njega zabio je samo Derby County. Forest bi Kulenovića posudio za sezonu koja je pred nama uz mogućnost otkupa njegova ugovora sljedećeg ljeta za dva milijuna eura, a ne tri kako se pisalo.

Kulenović se ovog ljeta vratio s posudbe iz Rijeke, za koju je u 37 utakmica zabio osam golova uz šest asistencija. Konkurencija na njegovoj poziciji u Dinamu je trenutno velika, pa je 21-godišnjak procijenio da je bolje da minutažu potraži negdje drugdje jer će Bruno Petković i Mario Gavranović imati golemu prednost pred njim u Krznarovim planovima.

Kulenović je dosad za Dinamo odigrao 19 utakmica, ali još nije zabio gol u službenim susretima. Prije Rijeke igrao je u Legiji, koja ga je 2016. kupila od Dinama za stotinjak tisuća eura. Bio je i na posudbi u Juventusovoj mladoj momčadi, da bi ga Dinamo u rujnu 2019. kupio za 1.6 milijuna eura i godinu dana kasnije ga posudio Rijeci.

Pročitajte više