Dinamo je čestitao Hajduku. Pogledajte hit odgovor s Poljuda

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUKOVI JUNIORI nastavili su senzacionalni pohod Ligom prvaka mladih i u polufinalu protiv Milana, kojeg su pobijedili 3:1 i tako izborili utakmicu za europski naslov protiv AZ-a u ponedjeljak.

Nakon trijumfa, na jednom od najvećih uspjeha Hajduku je čestitao i najveći rival. Dinamo je na klupskom Facebook profilu uz fotografiju rukovanja mladih igrača najvećih hrvatskih klubova napisao: "Čestitamo juniorima HNK Hajduk Split na plasmanu u finale UEFA Lige prvaka mladih."

Objava je postala viralna, s preko 15 tisuća pozitivnih reakcija, a isti status ima i Hajdukov odgovor. Na fejsu najvećeg rivala je ispod spomenutog statusa napisao: "Hvala vam od srca!", što je do sada dobilo preko tri tisuće lajkova i preko stotinu, većinom pozitivnih odgovora navijača Dinama i Hajduka.

Tako je fenomenalni uspjeh juniora Hajduka "pomirio" dva najveća kluba u državi jer Hajduk i Dinamo su posljednjih 15-ak godina imali očajne odnose. Potrebno je posegnuti daleko u prošlost kako bismo se sjetili kada su to posljednji put komunicirali tako da si javno čestitaju na uspjesima i zahvaljuju na tim čestitkama.

 

Pročitajte više