Dinamo nakon poraza Hrvatske u finalu Lige nacija posebno čestitao jednom igraču

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija zaustavljena je u finalu Lige nacija. Bolja od nje, u utakmici igranoj u Rotterdamu pred oko 25.000 hrvatskih navijača, bila je Španjolska koja je slavila 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca. Osnovni dio utakmice i produžeci završeni su bez golova.

Čestitke na uspjehu hrvatskoj reprezentaciji pristigle su sa svih strana, a jednu od njih poslao je i Dinamo. Hrvatski prvak objavio je dva tvita posvećena srebru Hrvatske u Ligi nacija, ali i jedan poseban u kojem je čestitao Daniju Olmu na osvojenom zlatu.

Čestitka Hrvatskoj, igračima Dinama i Olmu

"Ponosni na vas! Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto u Ligi nacija. Španjolska je bila sretnija nakon lutrije jedanaesteraca i tako stigla do zlata. Čestitamo HNS-u na sjajnom turniru i na novom velikom uspjehu za hrvatski nogomet", stoji na društvenim mrežama Dinama, nakon čega je objavljena i nova poruka.

Uz fotografije dinamovaca u dresu reprezentacije, Brune Petkovića, Dominika Livakovića, Josipa Šutala i Luke Ivanušeca, piše: "Glavu gore, dečki! Za nas ste daleko najbolji!"

Potom je Dinamo čestitao i Olmu. Španjolski veznjak je kao tinejdžer 2014. iz Barcelonine nogometne škole stigao u Dinamo i zadržao se u klubu do 2020. On sam rado se sjeća tog vremena, u kojem je za klub odigrao 124 utakmice, postigao 34 i asistirao za 28 golova, a Dinamo se rado sjeća njega.

"Čestitamo našem bivšem igraču Daniju Olmu koji je sa Španjolskom osvojio Ligu nacija", napisali su iz Dinama.

Pročitajte više