dinamo

Dinamo u pet minuta zabio tri komada Slovencima, majstorija Tolića

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

DINAMO je i u trećoj pripremnoj utakmici u Rovinju pobijedio slovenskog protivnika i taj dio priprema završio s tri pobjede. Momčad Željka Kopića danas je pobijedila Domžale 3:0, a svi golovi pali su između 57. i 62. minute. Dva gola zabio je Deni Jurić, a jedan Marko Tolić.

Dinamo je poveo u 57. minuti nakon što je Baturina snažno tukao s 20 metara, a golman Domžala loptu odbio prema Juriću kojemu nije bilo teško zabiti. Tri minute kasnije Tolić je sjajno iskoristio pogrešku Pišeka, prihvatio loptu i onda fantastičnim lažnjakom izbacio protivnika te lako zabio za 2:0.

U 62. je Jurić primio jednu dugu loptu, izašao sam pred golmana i uz malo problema ga probio za 3:0. U prvom poluvremenu sastav je bio Livaković - Theophile, Šutalo, Franjić - Špikić, Ademi, Mišić, Ivanušec, Bočkaj - Andrić, Oršić, a u drugom Zagorac - Ristovski, Lauritsen, Dilaver - Moharrami, Gojak, Bulat, Baturina, Štefulj - Tolić, Jurić.

Dinamo se prekosutra vraća u Zagreb, a u nedjelju će na Maksimiru igrati zadnju pripremnu utakmicu protiv austrijskog Sturma. Hrvatski prvak u proljetni dio sezone ulazi sljedeće nedjelje kad na Maksimiru gostuje Rijeka.

Pročitajte više