DERBI

Dinamovi igrači prokomentirali pobjedu u derbiju: Znali smo da smo bolji

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMOVI nogometaši pred svojim su navijačima dočekali Hajduk u derbiju 5. kola SuperSport HNL-a. Utakmicu u kojoj su zaostajali 0:1 na poluvremenu do kraja su okrenuli u uvjerljivu pobjedu 4:1, nakon što su poslije gola Janija Atanasova zabijali Martin Baturina, Arijan Ademi, Amer Gojak i Mislav Oršić. Trojica od njih prokomentirala su pobjedu.

"Nema vremena za slavlje, već u utorak je borba za Ligu prvaka. Ovo je iza nas, odigrali smo najbolju utakmicu sezone i zasluženo slavili. Na poluvremenu smo ušli u svlačionici znajući da smo ih nadigrali, a gubili smo 1:0. Teško je bilo, ali nema se izbora nego ići još jače u drugom dijelu. Moglo je biti i više golova razlike. Ovo mi je jedan od najdražih derbija", rekao je Ademi, koji je zabio za 2:1 nakon što je rezultat izjednačio Baturina.

Baturina: Cijela ekipa je zaslužila pljesak

Mladi igrač na kraju utakmice dobio je ovacije stadiona.

"Dominirali smo cijelu utakmicu, primili smo nesretan gol, ali nismo se dali smesti. Znali smo da smo bolji i da ćemo pobijediti. Cijela ekipa je zaslužila pljesak. Osjećam se opušteno na terenu, imam dobre suigrače koji me usmjeravaju i koji mi vjeruju. Definitivno mi puno znači ova pobjeda i gol u njoj", rekao je Baturina.

"Zahvala treneru na pruženoj prilici. Znamo što znači derbi, drago bi je zbog pobjede i gola koji sam postigao. Nedostajao nam je gol u prvom dijelu, a njihov nas nije poljuljao. Dobro nam ide, treba ovako nastaviti. Marljivo radim, šutim, treniram i dajem maksimum. Tako ću uvijek raditi", dodao je Gojak.

 

Pročitajte više