Direktor Osijeka prepirao se s navijačima, oni ga gađali čašama i stolicama

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK je u utakmici 29. kola remizirao s Lokomotivom 2:2 u Gradskom vrtu. Bila je to 11. utakmica u nizu bez pobjede za Osječane, koji su posljednji put slavili protiv Gorice 29. siječnja. Navijačka skupina Kohorta slavi svoj 35. rođendan, nadali su se njeni članovi pobjedi protiv Lokomotive i prekidu crnog niza, no nakon utakmice bili su vrlo razočarani.

Za loše rezultate kluba navijači su nakon utakmice napali direktora kluba Ivicu Kuleševića, koji je došao pod istočnu tribinu. "Kakvo je stanje?" vikali su ironično navijači Kohorte, aludirajući na jednu raniju izjavu Kuleševića za medije. Kako piše portal SiB, Kulešević se dao u raspravu s navijačima nakon današnje utakmice, slao im je i poljupce, a neki su bili toliko iziritirani da su ga gađali čašama i stolicama. 

Osijek je još uvijek na trećem mjestu na ljestvici, ali mogao bi ga izgubiti ako Rijeka pobijedi Hajduk u Jadranskom derbiju. Kriza je nastupila kad je klub prodao svoje najbolje igrače Ivušića, Belju, Kleinheislera te kapetana Milu Škorića.

 

Pročitajte više