LIGA PRVAKA

Divlji tulum nakon poraza: Neymar i Cavani goli do pasa, Mbappe jedini trijezan

Screenshot

BIJES i ogorčenje navijača PSG-a izazvale su snimke razularene zabave nogometaša njihovog kluba nakon što su izgubili (2:1) prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka kod Borussije Dortmund. 

Ljutnja trenera Tuchela nakon što je Neymar početkom mjeseca održao rođendanski megaparty samo 48 sati prije prvenstvene utakmice nimalo nije dirnula zvijezde jednog od najbogatijih svjetskih klubova. 

Na trenerovo "Ovo se ne radi u ozbiljnom klubu" nakon Neymarovog tuluma, tri ostale superzvijezde PSG-a odgovorile su tako da su ovog tjedna organizirale ništa manje divlju zajedničku rođendansku proslavu, i to nakon poraza u važnoj utakmici.

Icardi, koji je u srijedu napunio 27 godina, te Di Maria i Cavani, koji su prije tjedan dana navršili 32 odnosno 33 godine, zakupili su prostor u kojem se uz velike količine alkohola feštalo do jutra.

Kako svjedoče snimke, najotkačeniji su bili Neymar i Cavani, koji su se opustili toliko da su se skinuli do pasa, te, začuđujuće, inače mirni Navas. Francuski mediji pišu da je od igrača PSG-a na zabavi jedini donekle trijezan bio Mbappe.  

Pročitajte više