KORONAVIRUS U SPORTU

Djevojka zaražene Juventusove zvijezde ima koronavirus: "Trudna sam, jako me strah"

Foto: Instagram

JUVENTUSOV Daniele Rugani trenutačno je u samoizolaciji i vodi borbu s koronavirusom koji je poharao Europu, a najviše Italiju.

Juventusov 25-godišnji stoper prvi je vrhunski nogometaš kojeg je snašla ta zaraza, no on poručuje da će s njim ubrzo sve biti u redu.

Međutim, jučer su Talijani objavili kako je njegova djevojka Michela Persico također pozitivna na koronavirus pa danas Gazzetta dello Sport donosi informaciju kako je Michela u četvrtom mjesecu trudnoće.

"Nadam se da virus ne utječe na trudnoću. Liječnici su me uvjerili i ohrabrili da ne bi trebalo biti problema. No stavite se u moju kožu - strašno me strah", rekla je 29-godišnja Michela pa nastavila:

"Pripremali smo se oko objave trudnoće, dosad nismo nikome rekli. To je bio naš trenutak sreće, a sada nas je život ovako izdao. Sigurna sam da će sve biti u redu", poručila je.

Trenutačno je odvojena od Danielea, oboje su u samoizolaciji.

Daniele se pak nalazi u samoizolaciji i tvrdi da se situacija po njega povoljno razvija.

"Dobro sam. Uvijek sam bio dobro. Nisam imao simptome o kojima ste mogli čitati ovih dana. Imao sam sreću, a nadam se da sam ljudima pomogao da podignu svijest o koronavirusu", rekao je Rugani dodavši:

"Zahvaljujem svima ovdje javno na primljenim porukama. Dobro sam i budite sigurni da ćemo svi prebroditi ovu groznu situaciju."

Rugani je otkrio kako provodi vrijeme u karanteni:

"Pogledao sam sve na Netflixu. Preporučujem The Invisible Guest, to je triler koji ne traje dugo i jako je dobar."

Inače, jučer je Juventus objavio kako je njihov veznjak Blaise Matuidi također zaražen koronavirusom.

VIDEO: Pripreme Juventusovih igrača za utakmicu s Bolognom prošle jeseni

 

Pročitajte više